Skip to main content
NextGenerationEU

Kizöldítjük

Az EU vezető szerepet fog betölteni az éghajlat-politika terén. A közös eredményekért mindenki tehet azáltal, hogy tömegközlekedéssel vagy kerékpárral közlekedik, több zöldséget és kevesebb húst eszik, lehetőség szerint nem új, hanem használt termékeket vásárol, és gondoskodik az elhasználódott termékek újrahasznosításáról vagy újrafelhasználásáról.

Ez a Next Generation EU. Legyen zöld az elkövetkező nemzedékek Európája.

Digitalizáljuk

Az EU online tanfolyamokat finanszíroz, hogy mindenki – fiatal vagy idős – javíthassa digitális készségeit. Segítünk a kis- és középvállalkozásoknak abban, hogy megvessék a lábukat a digitális szférában, és hozzáférhetőbbé tesszük az online oktatást.

Felkeltettük az érdeklődését? Ha igen, vegyen részt tanfolyamon, találja meg az Önnek megfelelő szakmai gyakorlatot a digitális technológiák terén, és olvasson az online biztonságról.

A Next Generation EU eszközzel készen állunk arra, hogy Európát digitálissá tegyük. Számíthatunk Önre is?

Egészségesebbé tesszük

Együtt, összefogva javítani tudjuk Európa lakosságának egészségi állapotát. Ebben a tekintetben azonban nemcsak nagy ívű, látványos intézkedésekre gondolunk. Jó étrenddel és rendszeres testmozgással mindannyian javíthatjuk saját fizikai és mentális jóllétünket.

A Next Generation EU eszközzel készen állunk arra, hogy Európát egészségesebbé tegyük. Számíthatunk Önre is?

Megerősítjük

Az EU sok gazdasági ágazatnak segít a válságból való kilábalásban. Unió-szerte fokozzuk az idegenforgalomnak, a kultúrának és a művészeteknek nyújtott támogatást, elősegítve, hogy ezek a szektorok digitálisabbá és fenntarthatóbbá váljanak.

Tájékozódjon Ön is arról, milyen uniós segítséget vehet igénybe ahhoz, hogy folytatni tudja tanulmányait vagy megtalálja álmai állását. Ajánljuk figyelmébe az Erasmus+ kínálta lehetőségeket és az uniós ifjúsági garancia kezdeményezést. Nézzen utána, milyen támogatásokat igényelhet az Ön vállalkozása ahhoz, hogy környezetkímélőbbé és digitálisabbá váljon.

A Next Generation EU eszközzel készen állunk arra, hogy Európát megerősítsük. Számíthatunk Önre is?

Egyenlővé tesszük

Az egyenlőség azt is jelenti, hogy mindenkinek van esélye a boldogulásra és a társadalmi érvényesülésre. A Next Generation EU eszközzel élve bővítjük a foglalkoztatási lehetőségeket a fogyatékos személyek, valamint a vidéki, távoli vagy hátrányos helyzetű területeken élők számára. Segítünk a rászorulóknak abban, hogy tisztességes és megfelelő lakhatáshoz jussanak. Ezen túlmenően befektetünk a gyermekek inkluzív oktatásába, hogy semmilyen hátterű, élethelyzetű vagy különleges szükségletű kiskorú ne maradjon ki abból.

Mindannyian tehetünk ezért, ha előmozdítjuk az esélyegyenlőséget, és felemeljük a hangunkat a diszkrimináció és a gyűlöletbeszéd ellen a környezetünkben és online egyaránt.

A Next Generation EU eszközzel készen állunk arra, hogy Európát mindenki számára jobbá tegyük. Számíthatunk Önre is?