Gå til hovedindholdet
NextGenerationEU

Gør Europa grønt

EU vil være førende i klimaindsatsen, men alle kan gøre deres ved at tage offentlig transport eller cykle, ved at spise flere grøntsager og mindre kød og ved at købe brugt, genanvende og genbruge.

Dette er NextGenerationEU. Lad os gøre Europa grønt!

Gør Europa digitalt

EU finansierer onlinekurser, så alle, unge som gamle, kan forbedre deres IT-færdigheder. Vi hjælper små og mellemstore virksomheder med at komme i gang med onlinehandel. Og vi gør e-uddannelse mere tilgængelig.

Er det noget for dig? Meld dig til et kursus, find en lærlingeuddannelse inden for digital teknologi og find ud af, hvordan du kan færdes sikkert online.

Med NextGenerationEU er vi klar til at gøre Europa digitalt – vil du være med?

Gør Europa sundt

Sammen kan vi gøre Europa sundere. Det handler ikke kun om omfattende initiativer. En god kost og regelmæssig motion kan i høj grad bidrage til at forbedre vores fysiske og psykiske trivsel.

Med NextGenerationEU er vi klar til at gøre Europa sundt – vil du være med?

Gør Europa stærkt

EU hjælper også mange sektorer med at komme på fode igen. Vi øger støtten til turisme, kultur og kunst i hele EU og gør derved sektorerne mere digitale og bæredygtige.

Se, hvordan EU-støtte kan hjælpe dig med at fortsætte din uddannelse eller finde dit drømmejob. Undersøg mulighederne med Erasmus+, og læs mere om EU's ungdomsgaranti. Find ud af, hvordan EU-støtte kan hjælpe din virksomhed med at blive mere grøn og digital.

Med NextGenerationEU er vi klar til at gøre Europa stærkt – vil du være med?

Gør Europa lige

Ligestilling handler også om økonomiske og sociale muligheder for alle. Med NextGenerationEU øger vi beskæftigelsesmulighederne for personer med handicap og for dem, der bor i landdistrikter, fjerntliggende egne eller dårligt stillede områder. Vi hjælper flere mennesker med at få ordentlige boligforhold. Og vi investerer i inkluderende uddannelse for børn, uanset deres baggrund, sociale situation eller særlige behov.

Alle kan gøre deres ved at slå til lyd for lige muligheder og fordømme forskelsbehandling og hadefuld tale, såvel online som offline.

Med NextGenerationEU er vi klar til at opbygge et Europa for alle – vil du være med?